Наглядова рада повернула Роллінсу бюджет "Укрнафти" на доопрацювання

Четвер, 4 лютого 2016, 16:44

4 лютого наглядова рада "Укрнафти" прийняла рішення повернути бюджет компанії на 2016-2018 роки на доопрацювання і в місячний термін повторно подати на розгляд.

Про це "Економічній правді" повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

"Наглядова рада з питання розгляду бюджету на 2016-2018 роки прийняла рішення повернути його голові компанії Марку Роллінсу на доопрацювання і в місячний термін повторно подати на наглядову раду", - повідомив Пасішник.

Крім того, за його словами, у зв'язку з ненаданням інформації та недопуском Ревізійної комісії до фінансової звітності, наглядова рада вимагає у правління компанії та особисто у Марка Роллінса до 10 лютого надати наглядовій раді деталізовані розшифровки бухгалтерської звітності та копії договорів з "ДніпроАзот" і "Укртатнафта".

Реклама:

Як відомо, глава правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс відмовився надавати фінансову інформацію про експортні операції, а також договору з "Дніпро-АЗОТ" і "Укртатнафтою", яку запитував Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв для розгляду проекту бюджету компанії на Наглядовій раді.

Нагадаємо, раніше наглядова рада "Укрнафти" обрала трьох нових членів правління - Геннадія Радченка, Роберта Уоллі і Маврикія Калугіна.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!