У співвласника інтернет-провайдера Тріолан провели обшук

Четвер, 4 лютого 2016, 14:01

Співробітники Державної фіскальної служби провели обшук в будинку співвласника інтернет-провайдера Triolan Вадима Сидоренка та вилучили сейф з грошима.

Про це повідомляє "Ліга.Бізнес".

Обшук пройшов увечері 3 лютого. За словами Сидоренка, силовики забрали сейф з грошима.

"Увірвалася з обшуком податкова міліція до мене додому, природно не знайшли і не вилучили там жодного документа або печатки. Але як з'ясувалося єдиною метою їх візиту було нанесення матеріального збитку особисто мені і моїй родині. Попередньо оглянувши сейф і виявивши там гроші, грабіжники в законі вирішили їх вилучати", - написав Сидоренко у себе на сторінці в Facebook.

Реклама:

На його думку, причиною обшуку стала нова послуга від провайдера, що надає безкоштовний інтернет своїм абонентам в робочий час і будні дні.

"Я вважаю, що це реакція конкурентів на позицію Тріолан в рамках інформатизації суспільства, а зокрема безкоштовне кабельне та безкоштовний Інтернет в робочий час", - написав Сидоренко.

У розмові з журналістом ЕП, Сидоренко також розповів, що у вівторок обшуки проводилися і в відділеннях банку "Народний капітал", через який користувачі "Тріолану" оплачують послуги.

"Обшук провели у вівторок ще в декількох місцях, там замовлення йде зверху. Обшук проводили в банку" Народний капітал "і ряді його відділеннях. Через цей банк частина людей платили за Тріолан", - заявив він.

Маркетинговая неспособность конкурентов или как работают грабители в законеРегулярное прохождение заказных проверок это...

Опубликовано Вадимом Сидоренко 3 февраля 2016 г.

За словами Сидоренка, з моменту обшуку пройшло вже більше доби, але податкова так і не прийняла рішення про повернення або арешт вилученого майна.

"Старший слідчий у справі та інші учасники з боку фіскальних служб на контакт не йдуть, вилучені особисті кошти повертати відмовляються, більш того в проханні про розтин сейфа в присутності власника та / або його законного представника відмовили", - заявив він ЕП.

Група компаній Тріолан надає послуги інтернет доступу і телебачення в Харкові, Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі, Броварах, Полтаві, Рівному, Сумах та Чугуєві.

Власником групи компаній "Тріолан" називається Олексій Липчанский, колишній начальник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації.

Вадим Сидоренко є генеральним директором ТОВ "Юнікаст Інвест", яке є одним з юридичних осіб групи Тріолан.

джерело: "Лига.Бизнес"

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: