Український транспорт знову не пускають до Криму

Четвер, 25 лютого 2016, 14:17

Перетин адмінмежі з АР Крим знову обмежено через збій в базі даних російських окупаційних служб.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба. 

На тимчасово окупованій території АР Крим, де перебувають російські контрольні служби, навпроти українських КПВВ "Чонгар", "Каланчак" та "Чаплинка", вийшла з ладу електронна система даних.

Через це на територію півострова не пропускаються транспортні засоби, що зареєстровані на материковій частині України. Інформація надійшла від громадян України, які перетинають адміністративну межу з АР Крим.

Реклама:

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління попереджають громадян про можливі незручності після перетину українських пунктів в бік АР Крим.

24 лютого, за інформацією громадян України, які перетинали адмінмежу з анексованим Кримом, в російських служб, що знаходяться на півострові, вийшла з ладу митна електронна система даних.

Через це навпроти українських контрольних пунктів "Чонгар" та "Каланчак" не пропускали транспортні засоби, що зареєстровані на материковій частині України.

Увечері в середу російська сторона поновила пропуск всіх транспортних засобів на пункті пропуску "Чонгар".

Раніше також повідомлялося, що Росія та Україна за обопільною домовленістю з 25 лютого поновлюють вантажні автоперевезення, включаючи транзит територіями своїх країн.

Українська правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!