Фонд гарантування просить вкладників "Дельта Банку" прийти по свої гроші

Четвер, 25 лютого 2016, 14:08

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб просить вкладників "Дельта Банку" звернутися до банків-агентів для отримання гарантованої суми.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"Незважаючи на те, що на сьогодні у сумарному вираженні виплачене відшкодування становить 15,39 млрд гривень, або 95,9% від загальної гарантованої суми "Дельта Банку", ще 317 тисяч вкладників не звернулись за відшкодуванням", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, для отримання коштів потрібно до 4 квітня 2016 року включно звернутись з паспортом та ідентифікаційним номером до установ банків-агентів АТ "Ощадбанк", АБ "Укргазбанк" та АТ "Укрексімбанк".

Реклама:

Фонд наголошує, що на даному етапі подавати індивідуальні звернення потрібно виключно для виплати коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину.

Як відомо, Нацбанк 2 вересня за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізосіб ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію "Дельта Банку", який належить Миколі Лагуну.

2 березня НБУ визнав "Дельта Банк" неплатоспроможним.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: