В "Укрнафті" назвали причину звільнення одного з топ-менеджерів

Понеділок, 1 лютого 2016, 14:09

В "Укрнафті" підтвердили намір члена правління, громадянина Великобританії Крістофера Кокса залишити компанію у зв'язку з призначенням його на посаду в компанію Centrica (Великобританія).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, пишуть "Українські новини".

"Кокс дійсно вирішив покинути "Укрнафту" у зв'язку призначенням на посаду в британську компанію Centrica. Він прийняв цю пропозицію за сімейними обставинами, оскільки Кокс є громадянином Великобританії. На даний момент Кокс є одним з членів правління. Кандидатура нового виконавчого віце-президента з питань видобутку і переробки вже передана до наглядової ради для розгляду та узгодження", - повідомили в прес-службі.

У той же час "Укрнафта" спростовує інформацію про звільнення виконавчого віце-президента Миколи Грейнерта.

Реклама:

"Грейнерт не приступав до роботи на посаді виконавчого віце-президента по роботі з персоналом. Він розглядався як один з перспективних кандидатів на цю посаду", - зазначила прес-служба компанії.

Прес-служба уточнила, що інформація про можливе звільнення, члена правління Ірини Євець не відповідає дійсності.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що призначені 2 місяці тому виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку і переробки Крістофер Кокс залишили "Укрнафту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: