АМКУ порушив справу проти "Укртатнафти"

Четвер, 28 січня 2016, 11:51

Антимонопольний комітет порушив справу щодо ПАТ "Укртатнафта" за подання інформації не в повному обсязі.

Про це йдеться у повідомленні комітету.

"АМКУ проводиться розслідування у справі, розпочатій за ознаками вчинення ПАТ "Укртатнафта", ПАТ "НПК-Галичина", ТОВ "Галнафта", ТОВ "ТД Прикарпаттянафтотрейд", ТОВ "Котлас", ТОВ "Полігональ", ТОВ "Гарант-УТН" порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціонів з продажу нафти сирої та газового конденсату", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, з метою збору доказів Антимонопольним комітетом неодноразово направлялись вимоги до ПАТ "Укртатнафта".

Реклама:

"На жаль, ПАТ "Укртатнафта" вдалось до дій, які створюють перешкоди у проведенні розслідування, зокрема, до подання інформації не в повному обсязі Антимонопольному комітету", - заявили у АМКУ.

"У зв’язку з цим Антимонопольним комітетом порушено справу за подання інформації ПАТ "Укртатнафта" в неповному обсязі", - повідомляє прес-служба.

Як відомо, в ПАТ "Укртатнафта" (переробка нафти) частка "Нафтогазу" становить 43,05% акцій. Група "Приват" і Олександр Ярославський контролює 57% заводу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: