Порошенко очікує розширення портфеля проектів ЄБРР в Україні

П'ятниця, 22 січня 2016, 17:19

Президент України Петро Порошенко очікує розширення портфеля проектів ЄБРР для розвитку громадського транспорту, енергетики та комунальної інфраструктури.

Про це Порошенко заявив за підсумками зустрічі з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті, передає прес-служба голови держави.

Порошенко відзначив, що ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні, та подякував за послідовну потужну підтримку нашої держави.

Чакрабарті запевнив, що Європейський банк реконструкції і розвитку і надалі залишатиметься надійним партером України у проведенні реформ, зокрема в енергетичному секторі, в банківській системі, боротьбі з корупцією.

Реклама:

Як наголошується, співрозмовники відзначили важливість приватизації державних підприємств в Україні.

"Ми очікуємо розширення портфеля проектів ЄБРР для розвитку громадського транспорту, енергетики та комунальної інфраструктури", - підкреслив Порошенко.

"Співрозмовники відзначили ключову роль ЄБРР в проектах, пов'язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Глава держави запросив Президента ЄБРР відвідати Україну під час пам’ятних заходів з нагоди 30-річчя Чорнобильської катастрофи", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!