Роллінс призначив "приватівського" менеджера директором департаменту з продажу нафти

Середа, 13 січня 2016, 18:08

Глава ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс в обхід Наглядової ради призначив директором Департаменту з реалізації нафти, газу та нафтопродуктів Анатолія Таранця.

Про це "Економічній правді" повідомив співрозмовник в НАК "Нафтогаз України".

"Приват" через Роллінса подавав на минуле засідання Наглядової ради Анатолія Таранця віце-президентом по збуту. Він і працював в "Укрнафті" і є другом Пустоварова (Володимир Пустоваров - колишній член правління компанії) - тому ми відхилили його кандидатуру", - сказав співрозмовник.

За його словами, в середу, 13 січня прийшов документ за його підписом, який свідчить про те, що Таранець призначений Директором департаменту реалізації нафти, газу і нафтопродуктів.

Реклама:
натиснути для збільшення 

"Фактично Роллінс в обхід Наглядової ради затвердив нову людину "Привату" на керівництво напрямком реалізації", - повідомив співрозмовник.

Водночас, в прес-службі "Укрнафти" зазначили, що Анатолій Таранець обіймає посаду директора Департаменту з реалізації нафти, газу та нафтопродуктів ще з 2011 року, і був призначений задовго до приходу в компанію нинішнього голови Марка Роллінса.

Раніше повідомлялося, що "Укрнафтою" досі керують Володимир Пустоваров та Олексій Кущ, які вже не є членами правління, але незважаючи на це, досі мають право першого підпису.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: