"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Харківська влада взялася за компанію Кожемяко та депутатів "Самопомочі" – нардеп

Неділя, 27 грудня 2015, 17:44

Народний депутат ВР від "Самопоміч" Роман Семенуха стверджує, що губернатор Харківської області дав команду прокурору області, керівництву обласної ДФС та податкової міліції порушити кримінальні справи, пов'язані з народними депутатами "Самопомочі" та бізнесменом Всеволодом Кожемяко.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook  написав народний депутат ВР від "Самопоміч" Роман Семенуха.

З достовірних джерел стало відомо, що на початку тижня губернатор Харківської області дав команду прокурору області, кер...

Опубликовано Roman Semenukha 27 декабря 2015 г.

За його словами, може бути порушено кримінальні справи, пов'язані і з ним, з народним депутатом Ярославом Маркевичем, бізнесменом-волонтером Всеволодом Кожемяко, керівником фракції Самопоміч у Харківській міській раді СітенкомТарасом та іншими депутатами місцевих рад від Самопомочі.

Реклама:

Коментуючи пост Семенухи у Facebook Кожемяко написав, що харківська влада ініціювала замовні справи. 

А я все думаю, когда уже мной займуться в Харькове. До всех бизнесменов в Харькове и области уже добрались, а на Агротре...

Опубликовано Vsevolod Kozhemyako 27 декабря 2015 г.

"А я все думаю, коли вже мною займуться в Харкові. До всіх бізнесменів у Харкові та області вже дісталися, а на "Агротрейд" все не нападають. Мабуть минулі заслуги перед Вітчизною зачитувалися. Але термін дії пам'яті закінчився і ті, хто захищав ХОДА від сепаратистів і ватників тепер вороги, а ті, хто ще вчора дивилися на місто із сміттєвих баків, тепер в друзях у керівництва області", - написав бізнесмен.

Крім того, Кожемяко зазначив, що "тихо розправитися" з неугодними не вийде.

Нагадаємо, Кожемяко є засновником і генеральним директором групи "Агротрейд". За версією Forbes, у 2015 році Кожемяко увійшов до 100 найбагатших українців зі статками у 81 мільйон доларів.

Крім того, разом з групою бізнесменів Кожемяко створив фонд допомоги бійцям Національної гвардії "Світ і порядок" і особисто зайнявся доставкою продуктів і необхідного устаткування на лінію фронту.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: