"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Голова "Укрспирту": На підприємстві існує конфлікт інтересів

Понеділок, 21 грудня 2015, 09:38

Виконувач обов’язків директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк заявив, що на підприємстві існує суперечка інтересів.

Про це він написав у своїй колонці на "Економічній правді".

"Коли люди на посадах десятки років, у них з’являються свої "друзі", у тих свої. Виходить замкнуте коло, яке розірвати дуже складно", пише Іванюк.

За його словами, коли робиш правильні, економічно обгрунтовані речі, які принесуть позитивний результат для підприємства й держави, - це багато кому не подобається і стає перешкодою для власних вигод. Виникає суперечка інтересів, яку потім до громадськості хочуть донести  різними способами.

Реклама:

Іванюк зазначив, що гордий, тим, що за рік його керівництва підприємство змогло віддати борги всім постачальникам - майже 300 мільйонів гривень.

"Це живі гроші, які пішли першочергово фермерам, що постачали своє зерно для виробництва на ДП "Укрспирт". Я гордий фінансовим результатом та розпочатими проектами. І я гордий своєю роботою.

Робота менеджера полягає в ефективному управлінні, а не у впроваджені різного типу схем та виснажені компанії. А от чи будуть відповідальні менеджери і надалі  працювати напівволонтерами та слухати "експертів" із різних регіонів залишається питанням", - підсумував він.

Нагадаємо, 9 грудня стало відомо, що виконувач обов’язків директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк написав заяву про звільнення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: