"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

21 грудня до Ради внесуть проект закону щодо змін до діючого Податкового кодексу

П'ятниця, 18 грудня 2015, 15:36

У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

"Вчора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду, було нарешті прийняте рішення, як ми рухаємося далі по бюджету та податковій реформі", - заявила вона.

Вона повідомила, що 21 грудня, до парламенту буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу.

Реклама:

"Вони стануть тією податковою базою, на якій буде побудовано бюджет країни на 2016 рік. Ці зміни допоможуть збалансувати бюджет та не допустять руйнівних наслідків для економіки", - заявила Южаніна.

Вчора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду, було нарешті прийняте...

Posted by Ніна Южаніна on 18 декабря 2015 г.

"Що ж стосується законопроекту №3630, то вже після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення Закону про держбюджет він також буде розглянутий Верховною Радою у першому читанні", - сказала голова комітету з питань податкової та митної політики.

За її словами, планується, що цей документ стане базою для розробки в наступному році нового податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357.

"Вірю, що в наступному році нам вдасться підготувати для країни справді ліберальну податкову реформу, яка буде детально прорахована найширшим колом спеціалістів, погоджена із суспільством і міжнародними партнерами та прийнята, як цього вимагає закон, до 1 липня 2016 року. І у новий 2017 рік ми увійдемо уже з новим кодексом і новою податковою філософією", - зазначила Южаніна.

Нагадаємо, у четвер спікер парламенту Володимир Гройсман заявив, що народні депутати погодили можливість коригування чинного Податкового кодексу, з метою збалансування бюджету на наступний рік.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!