З початку року податківці прикрили 56 "конвертів"

Четвер, 10 грудня 2015, 13:53

Податковою міліцією з початку 2015 року припинено протиправну діяльність 56 конвертаційних центрів, якими було проконвертовано 16,2 млрд гривень.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

Як наголошується, з вигодонабувачів конвертаційних центрів до бюджету стягнуто 731,5 млн гривень завданих державі збитків.

"У напрямі протидії оборудкам з ПДВ підрозділи податкової міліції  виявили та зупинили на стадії реєстрації податкових накладних в ЄРПН операцій на суму 243 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також, за матеріалами оперативних підрозділів розпочато 249 кримінальних проваджень за виявленими фактами незаконно заявлених до відшкодування 2 млрд гривень та незаконно відшкодованих з бюджету 177,4 млн гривень податку на додану вартість.

Загалом оперативниками ДФС з початку року накладено арешт на майно у кримінальних провадженнях на суму 2,5 млрд гривень, у рамках кримінальних проваджень досліджується походження легалізованого доходу на суму 2,7 млрд гривень.

"Відшкодована сума збитків державі по закінчених кримінальних провадженнях становить 905,7 млрд гривень. Крім того, по податковому компромісу в рамках кримінальних проваджень сплачено 406,4 млн гривень", - повідомляє прес-служба.

"Загалом, завдяки посиленню заходів із протидії тіньовому обігу підакцизних товарів припинено діяльність 113 незаконних виробництв такої продукції, розпочато 45 кримінальних проваджень, пов’язаних з її незаконним виробництвом та обігом. Податковою міліцією вилучено підакцизних товарів на загальну суму 1,2 млрд гривень", - заявили у ДФС.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!