Estonian Air офіційно припиняє всі польоти

Неділя, 8 листопада 2015, 14:11

Авіакомпанія Estonian Air через фінансові труднощі з 8 листопада припиняє всі польоти.

Про це йдеться в прес-релізі, розміщеному в суботу на сайті Асоціації туроператорів Росії, передає ТАСС.

"Туристам, які купили квиток безпосередньо у Estonian Air або в турфірмі, і мають на руках квитки з датами вильоту на 8, 9 і 10 листопада 2015 року, обіцяють знайти рейс на заміну", - повідомляє асоціація.

Також наголошується, що вже визначені перевізники, які прийдуть на зміну Estonian Air. Зокрема, це буде державна компанія Nordic Aviation Group.

Реклама:

Раніше Єврокомісія зажадала від естонської національної авіакомпанії Estonian Air повернути понад 85 млн євро незаконної державної допомоги. ЄК підкреслює, що з 2006 року естонська авіакомпанія несе збитки.

"Компанії повинні конкурувати на основі стійкої бізнес-моделі, а не покладатися на постійну підтримку з боку держави, щоб залишитися на ринку", - цитує ЄК єврокомісара з питань конкуренції Маргрете Вестагер.

"Estonian Air неодноразово отримувала державні субсидії за останні п'ять років, але не проводила необхідну реструктуризацію, щоб стати життєздатною. Було б недобре використовувати гроші платників податків, щоб зберегти Estonian Air на ринку штучно", - говорить Вестагер.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: