Fitch підтвердив довгостроковий рейтинг в інвалюті "Лемтранса" Ахметова

Понеділок, 30 листопада 2015, 09:45

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг в інвалюті найбільшої приватної транспортно-експедиторської компанії "Лемтранс" на рівні ССС.

Про це йдеться в повідомленні агентства, передають "Українські Новини".

Fitch відзначає, що основними клієнтами "Лемтрансу" є група "Метінвест" і енергохолдинг "ДТЕК", постійні поставки вугілля, руди та металопродукції яким знижують ризик неплатежу для "Лемтрансу".

Хоча "Лемтранс" прагне розширити свою клієнтську базу, але Fitch вважає, що в середньостроковій перспективі ДТЕК і "Метінвест" продовжуватимуть домінувати в доходах і обсягах постачань "Лемтрансу".

Реклама:

У відповідності зі шкалою Fitch, рейтинги групи ССС означають, що дефолт емітента, якому вони привласнені, представляється реальною можливістю, а здатність виконувати фінансові зобов'язання залежить від ділової або економічної кон'юнктури.

Як повідомлялося, "Лемтранс" є найбільшим в країні приватним транспортно-експедиторських перевізником вантажів залізницею.

Основними напрямками діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх та експортно-імпортних вантажоперевезень, а також ремонт рухомого складу.

100% статутного капіталу компанії "Лемтранс" належить Групі СКМ Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: