"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Американський стартап Crossover прийшов в Україну

Субота, 28 листопада 2015, 17:39

В Україну зайшла техаська компанія Crossover, яка займається рекрутингом віддалених співробітників для зарубіжних компаній.

Про це пише AIN.UA.

Як повідомляється, компанія молода - їй поки менше року.

Відкриття офісу Crossover в Києві не планується, оскільки, подібно біржі фрілансу Upwork, співробітники компанії працюють віддалено.

Реклама:

Однак за своєю суттю Crossover більше схожий на кадрове агентство, ніж фріланс-платформу: компанія пропонує виконавцям не тимчасову співпрацю із західними замовниками, а постійну роботу.

"Щоб отримати роботу на Crossover, потрібно надіслати на відкриту вакансію своє резюме, після чого пройти два етапи тестування. Якщо перший раунд (співбесіду зі співробітниками Crossover) пройдений успішно, фахівця чекає другий етап - співбесіда безпосередньо з роботодавцем, який і приймає остаточне рішення про наймання", - пише идання.

На Crossover талановитим українським айтішникам обіцяють проекти на 2-3 роки з зарплатами до 150 000 тисяч доларів на рік без необхідності релокейта за кордон.

По суті звичайна фуллтайм-робота з 9 до 5, тільки на віддаленій основі. Взаємодія замовник-виконавець відбувається на платформі, за свої послуги Crossover стягує відсоток із замовника.

Після завершення проекту Crossover обіцяє виконавцям гарантії, що без роботи вони не залишаться.

Примітно, що Україна стала однією з перших країн, в якій з'явився свій генеральний менеджер, хоча сьогодні компанія працює в 80 країн світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!