"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Пашинський готує рейдерський захват "Житомирських ласощів" - президент компанії

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:52

Нардеп Сергій Пашинський та його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики.

Про це повідомив президент компанії Ігор Бойко, повідомляє пресс-служба фабрики.

"Отримано відповідне незаконне судове рішення судді Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І.. При цьому попередньо спроби отримання подібного рішення були вчинені в Полтавському окружному адміністративному суді та в тому ж Тернопільському в іншого судді", - каже Бойко.

Крім того, за його словами, стало відомо, що ТДВ "ЖЛ" виключено з єдиного Державного реєстру підприємств.

Реклама:

"Замість ТДВ "ЖЛ" з'явилося нове підприємство-власник майнового комплексу Житомирської кондитерської фабрики з новою назвою та новим прізвищем директора. Жодних судових рішень та законних підстав такої протиправної діяльності не існує. Керівництву стало відомо, що вказані дії були зроблені за вказівкою нардепа Пашинського", - зазначив президент компанії.

Як стверджує Бойко, готується силове проникнення на територію фабрики, в якому будуть задіяні приватні охоронні структури, а також представники спецпідрозділів МВС.

"Спроби захопити фабрику вже неодноразово робились Пашинським, але саме зараз, залучившись підтримкою апарату МВС, Мін'юсту та суддів, він має намір здійснити захоплення", - уточнив Бойко.

Як відомо, раніше Пашинського вже звинувачували у сприянні рейдерському захопленню "Житомирських ласощів" у 2010 році.

"Українська правда" також публікувала власне розслідування, згідно з яким існують підстави підозрювати Пашинського і Тищенка у розкраданні газу олігарха Сергія Курченка.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: