"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У БПП розповіли про своє бачення Податкової реформи

Четвер, 26 листопада 2015, 17:05

Фракція "Блок Петра Порошенка" запропонувала своє бачення нового Податкового кодексу, а саме - зменшення податків з дев’ятнадцяти платежів і зборів, які є сьогодні, до чотирьох зі ставкою 10% кожний.

Про це у коментарі журналістам сказав голова фракції Юрій Луценко, передає прес-служба БПП.

"З огляду на дуже важку фінансову ситуацію, з огляду на війну, яка потребує щорічно 100 мільярдів для боєздатності збройних сил, ми готові цей план - чотири податки по 10% - пролонгувати у часі, тобто ввести його наступного і ще протягом двох років", - сказав голова фракції.

Також фракція БПП, за словами Луценка, наполягає, окрім дискусії про ставки податків, поговорити про податкову амністію.

Реклама:

"Потрібно вийняти з українського бізнесу всі гачки, на яких тримають підприємців силовики протягом багатьох років. Люди мають чесно задекларувати все, що у них є, сплатити 5% від невеликих сум, 10% від більших статків і бути вільним від запитань: що ти робив у 1992 році", - заявив він.

"Звичайно, це не звільняє від кримінального переслідування за скоєння кримінальних злочинів, але звільняє від відповідальності за незадеклароване майно. Ми впевнені, що це варто зробити вже цього року", - наголосив Луценко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: