Український стартап вивів на Kickstarter механічні 3D-пазли з дерева

Середа, 25 листопада 2015, 10:56

Український стартап Ugears робить красиві пазли з дерева, які фактично є працюючими механізмами: це можуть бути годинники, метрономи або трамвайчик на рейках.

Про це пише AIN.UA.

Як повідомляється, сьогодні команда запустила кампанію на Kickstarter, хочуть зібрати 20 тисяч.

Мета кампанії - просування на західних ринках, хоча заявлена сума - досить скромна.

Реклама:
 

"Це краще, ніж витратити багато грошей на рекламу. Ми хочемо, щоб на світовому мас-маркеті дізналися про торгову марку з України, а Kickstarter - це "парадний вихід", - говорить засновник проекту, технічний дизайнер Денис Охрименко.

Це поширений підхід: використовувати Kickstarter скоріше не як платформу для збору грошей, а для гарного PR в зарубіжних медіа, адже якщо продукт швидко збирає гроші, про нього швидше за все напишуть.

 

Також це - хороший спосіб перевірити, чи готові купувати такий продукт на ринку США, де компанія хоче розвивати продажу.

Пазли від Ugears вже продаються в Польщі та Німеччині, за словами Охрименка, є пропозиції навіть від дистриб'юторів з Австралії та Японії.

У США спробували рекламувати пазли в Facebook, отримали позитивний фідбек.

 

"Скрізь позитивний фідбек, одне з наших відео набрало 850 органічних репости. Хоча головне - відгуки тих користувачів, хто вже "мацав" продукт ", - розповідає Охрименко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!