В Україні запустили електронну послугу оформлення субсидій

П'ятниця, 20 листопада 2015, 20:04

В Україні запустили послугу оформлення субсидій через електронний портал IGOV.org.ua.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook проект-менеджер системи електронних послуг iGov Дмитро Дубілет.

"Сьогодні ми оголошуємо, що ми завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov на всю Україну! Раніше ця послуга була доступна тільки в Дніпропетровській області та ще кількох містах", - заявив Дубілет.

За його словами, протягом 1-2 тижнів громадяни зможуть подавати заявки на субсидії та одержувати офіційну відповідь, взагалі не відвідуючи центри соціальної допомоги.

Реклама:

У нас произошел важный прорыв на iGov, спешу им поделиться :)Как вы помните, Министерство соцполитики стало одним из п...

Posted by Дмитрий Дубилет on 20 ноября 2015 г.

"Держава запустила крутий сервіс, не витративши на це ні копійки бюджетних або грантових коштів (величезне спасибі ІТ-волонтерам!)", - написав він.

"Зовсім скоро, сподіваюся, ми запустимо на всю країну і решту послуг Мінсоцполытики, які були раніше запущені в Дніпропетровську (наприклад, допомога по догляду за дитиною)", - заявив проект-менеджер iGov.

"На цьому і наступному тижні ми розсилаємо інструкції у всі обласні та районні центри щодо використання платформи", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: