У Пенсійному фонді кажуть, що не нараховують пенсії Януковичу, Пшонці і Азарову

П'ятниця, 20 листопада 2015, 15:24

Пенсійний фонд України не здійснює виплат і нарахувань пенсій Віктору Януковичу, Миколі Азарову та Віктору Пшонці.

Про це заявив голова правління Пенсійного фонду Олексій Зарудний, передає прес-служба фонду.

"Пенсійний фонд не виплачує і не накопичує пенсій ні Януковичу, ні Азарову, ні Пшонці ,ні іншим чиновникам тодішнього режиму, про що ми неодноразово інформували суспільство", - сказав він.

"Ця тема, що напередодні річниці Революції Гідності поширюється у деяких ЗМІ, вже давно вичерпана", - наголосив Зарудний.

Реклама:

Нагадаємо, раніше заступник міністра соціальної політики України Віталій Мущинін заявив, що наразі в Україні немає законних підстав не нараховувати пенсійні виплати представникам "режиму Януковича".

"Сьогодні, згідно з чинним законодавством, у нас немає підстав не нараховувати ці пенсії. Бо наразі немає вироку суду, ніяких дій, пов'язаних з тим, аби можна було законно зупинити нарахування пенсій", - сказав Мущинін.

При цьому, за його словами, кошти пенсійних виплат цим особам відкладаються, і поплічниками Януковича не використовуються.

"Я не знаю, на якому вони рахунку, бо є обмеження щодо інформації, на яких рахунках вони знаходяться. Я лише можу сказати, що ці кошти не використовуються цими людьми", -  запевнив заступник міністра.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: