Насіров просить збільшити фінансування ДФС до 10,5 мільярда

Четвер, 12 листопада 2015, 13:13

Державна фіскальна служба хоче, щоб витрати на утримання фіскальних органів в 2016 році були збільшені до 10-10,5 млрд гривень.

Про це повідомив глава відомства Роман Насіров журналістам у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Зараз ми очікуємо прийняття бюджету, але зі свого боку я говорив і Мінфіну і президенту про необхідність істотного збільшення бюджету ДФС в наступному році", - сказав він.

За словами Насірова, на 2015 рік на утримання ДФС передбачено трохи більше 4 млрд гривень і 97% цієї суми йде на виплату заробітної плати співробітників.

Реклама:

Голова ДФС зазначив, що суттєве збільшення фінансування фіскальних органів необхідне для збільшення рівня заробітної плати співробітників і на впровадження IT-технологій та електронних сервісів, які дозволять скоротити кількість співробітників.

Насіров зазначив, що заробітна плата співробітників фіскальних органів у регіонах становить 2,5-3 тисяч гривень і при такому її рівні складно побороти корупцію. На думку голови ДФС, заробітна плата повинна бути підвищена на 40%.

Насіров зазначив, що збільшені видатки на своє утримання ДФС виправдає, оскільки виконує індикативні показники Міністерства фінансів зі збору податків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!