В Росії вирішили, як знищуватимуть контрафактний алкоголь

Понеділок, 5 жовтня 2015, 09:15

Уряд РФ затвердив правила знищення вилученої з незаконного обороту або конфіскованої алкогольної і спиртовмісної продукції, предметів і устаткування для виробництва такої продукції.

Про це йдеться у відповідній постанові, пише Прайм.

Росалкогольрегулювання, відповідно до затверджених правил, наділене повноваженнями щодо організації знищення поверненої у власність держави, вилученої з незаконного обігу або конфіскованої алкогольної продукції, предметів для виробництва такої продукції та їх обліку.

Крім того, Росалкогольрегулювання займатиметься організацією реалізації за рішенням суду вилученого або конфіскованого, поверненого у федеральну власність автомобільного транспорту, що використовується для перевезень етилового спирту (в тому числі денатурату) і нефасованої спиртовмісної продукції за відсутності ліцензії на відповідний вид діяльності, і його обліку.

Реклама:

Росалкогольрегулювання доручено визначити способи знищення вилучених, конфіскованих за рішенням суду або повернених у федеральну власність продукції, предметів для виробництва продукції, основного технологічного обладнання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: