Росавіація попросила Україну про переговори

Понеділок, 19 жовтня 2015, 19:14

Федеральне агентство повітряного транспорту Росії запропонувало Державній авіаційній службі України провести переговори з питань авіасполучення між країнами.

Про це йдеться у повідомленні Росавіації.

"Росавіація 16 жовтня 2015 року направила до Державіаслужби України лист з пропозиціями негайно провести переговори з комплексу питань, які є в області повітряного сполучення, в будь-якому зручному для української сторони місці", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, до Росавіації надійшов лист від ТОВ "Авіакомпанія "Атласджет Україна" з проханням відкрити в зимовий сезон навігації 2015-2016 років рейси за трьома маршрутами: Київ-Москва, Одеса-Москва і Київ-Санкт-Петербург.

Реклама:

"Також з проханням відкрити польоти в зимовий сезон 2015-2016 років за маршрутами Київ-Москва і Львів-Москва звернулося ТОВ "Авіакомпанія "ЮТейр-Україна", - повідомляє прес-служба.

Як відомо, 25 вересня Україна запровадила санкції проти російських авіакомпаній, які здійснювали польоти в Крим.

Київ мотивував своє рішення двосторонньою угодою, яка дозволяє такий крок в разі порушення перевізниками українського законодавства.

У той же час, Росія відповіла "дзеркальними" заборонами на польоти п'яти українським компаніям, ніяк своє рішення не мотивуючи.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: