"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Одна з найбільших авіакомпаній Німеччини припиняє польоти до Росії

Четвер, 15 жовтня 2015, 17:12

Другий за величиною німецький перевізник, Air Berlin, з 18 січня скасовує рейси між Москвою і Берліном, а також протягом декількох місяців рейси між Дюсельдорфом і Москвою через низький попит.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії, пишуть "РИА Новости".

"У зв'язку з скорочення попиту на перельоти з початку поточного року група компаній Air Berlin кілька разів змінювала свою програму польотів до Росії. На жаль, попит так і не зміг відповідати очікуваному, тому було прийнято рішення скасувати рейси до Росії, а саме рейси між Дюсельдорфом і Москвою, Берліном і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом", - йдеться в повідомленні.

"Авіакомпанія Air Berlin знаходиться в процесі реструктуризації і переглядає в цілому свою стратегію з розвитку маршрутної мережі. Останній рейс між Москвою і Берліном буде виконано 18 січня 2016 року. Рейси між Дюсельдорфом і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом будуть скасовуватися крок за кроком протягом наступних місяців", - повідомила авіакомпанія.

Реклама:

У листі також вказується, що договір про спільне використання рейсів авіакомпанії S7 між Москвою і містами Німеччини залишається в силі.

"Маршрути будуть переглянуті відповідно до нових умов", - пояснює авіаперевізник.

Авіакомпанія також пояснює, що заброньовані квитки на скасовані рейси будуть перебронювати на альтернативні рейси групи Air Berlin, а також на рейси авіакомпаній партнерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!