Ціна на нафту WTI впала нижче 45 доларів

Вівторок, 8 вересня 2015, 09:16

Світові ціни на нафту показують різноспрямовану динаміку у вівторок, при цьому нафта марки WTI дешевшає більш ніж на 3,5% на тлі коливань на біржах Азії після публікації статистики.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 7:38 вартість жовтневих ф'ючерсів на північноморську суміш Brent підвищувалася на 0,17% - до 47,83 долара за барель. Ціна жовтневих ф'ючерсів на WTI опускалася на 3,69% - до 44,36 долара за барель.

Азіатські біржі у вівторок демонструють змішану динаміку на тлі того, що інвестори оцінюють неоднозначних статданих щодо ВВП Японії і щодо торгового балансу в Китаї.

Реклама:

Зокрема, переглянуті дані щодо ВВП Японії за другий квартал свідчать, що показник знизився на 0,3% в квартальному вираженні і на 1,2% - у річному.

У той же час показник виявився кращим за прогнози аналітиків, які чекали зниження на 0,4% в квартальному вираженні і на 1,2% - у річному.

"Ми очікуємо, що ціни на нафту будуть залишатися в районі поточних оцінок до кінця 2015 року, а до кінця 2016 року встановляться вище рівня в 50 доларів за барель", - наводить агентство Рейтер думку експертів National Australia Bank.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: