МАУ отримала сертифікат EASA на виконання польотів до країн ЄC

Середа, 30 вересня 2015, 11:50

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" отримала дозвіл Європейського агентства з безпеки авіаперевезень (EASA) на виконання польотів до країн Євросоюзу.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, у травні 2014 року набули чинності нові вимоги регламенту ЄС 452/2014 щодо проведення процедури авторизації та організації моніторингу безпеки літаків операторів з третіх країн (Third Country Operators, TCO), які виконують рейси до європейських аеропортів.

"Єдиний сертифікат ТСО замінює всі дозволи, що були раніше видані МАУ кожною європейською державою, і дозволяє авіакомпанії виконувати польоти у повітряному просторі Євросоюзу та чотирьох держав Європейської асоціації вільної торгівлі - Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Швейцарії", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як відомо, 29 вересня авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" отримала офіційне повідомлення від Федерального агентства повітряного транспорту Російської Федерації про заборону польотів до міст РФ з 25 жовтня поточного року.

Як відомо,Україна ввела санкції проти 25 російських авіакомпаній, у тому числі "Аерофлот", "Трансаеро" і S7 через їхні польоти в окупований Крим.

28 вересня Державна авіаційна служба України розіслала російським авіакомпаніям, які потрапили під санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, попередження про заборону польотів до України з 25 жовтня 2015 року.

29 вересня Російське федеральне агентство повітряного транспортуповідомило українські компанії про заборону польотів в/з Росії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: