Німецький бізнес відзначає позитивні ефекти реформ в Україні

Неділя, 27 вересня 2015, 11:39

У рамках підготовки до Німецько-українського бізнес-форуму, який відбудеться 23 жовтня, в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі пройшов круглий стіл з представниками німецьких компаній, що вже тривалий працюють в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

На зустрічі були присутні одні з найбільших компаній Німеччини, зокрема, DHL International, Robert Bosh LTD, Metro Cash & Carry, BSM Bosh and Siemens Home Appliance Group та інші.

"Учасники схвально оцінили високу мотивацію уряду до проведення реформ та позитивний досвід співпраці з центральними органами виконавчої влади. Разом з тим було зазначено, що найгірші часи вже позаду, а деякі компанії навіть розпочали розширення своїх виробничих потужностей в Україні", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як наголошується, під час розмови про зовнішню торгівлю, представники німецького бізнесу повідомили про хороший відсоток розмитнення товарів, який вони оцінюють в понад 80%.

"Це дуже хороший сигнал. Ми сподіваємося, що бізнес-форум буде додатковим імпульсом для розширення німецького бізнесу в Україні", - сказав Александр Маркус, представник Делегації німецької економіки в Україні.

На думку представників німецьких компаній Україна має значний потенціал у сфері виробництва автомобільних запчастин, хімічній промисловості та аграрному бізнесі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!