У Росії розпочали будівництво другої залізничної ділянки в обхід України

Субота, 26 вересня 2015, 15:00

Залізничні війська Росії розпочали будівництво другої ділянки залізниці в обхід території України.

Про це заявив у суботу заступник міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков, передає "Інтерфакс-Україна".

"Міністерство оборони Росії приступило до робіт на другій ділянці залізниці з 31-го по 52,4 км", - сказав заступник глави військового відомства журналістам.

"Роботи на першій ділянці з 11-го по 31-й кілометр наближаються до завершення", - додав він.

Реклама:

Булгаков також повідомив, що залізничним військам, які беруть участь у будівництві дороги в жовтні необхідно не тільки виконувати земляні роботи, а й здійснювати укладання водопропускних труб.

"Наразі на будівництві залізниці залучено 600 військовослужбовців та 350 одиниць спеціальної техніки окремих залізничних батальйонів механізацій Західного, Центрального та Південного військових округів", - зазначив заступник міністра оборони.

натиснути для збільшення 

Віце-президент ВАТ "РЗ" Олег Тоні, у свою чергу заявив, що залізниця в обхід України налічуватиме 7 станцій.

"На залізниці від Журавки до Міллерово силами нашої дочірньої компанії "Росжелдорстрой" планується побудувати 7 залізничних станцій і 5 підстанцій, а також здійснити повну електрифікацію гілки", - сказав він журналістам, передає "РИА Новости".

Булгаков, Тоні і заступник міністра транспорту Олексій Циденов прибули в Воронезьку область для контролю перебігу будівництва двоколійної електрифікованої залізниці в обхід території України.

"Сьогодні ми тут проведемо засідання штабу будівництва у складі двох заступників міністрів - оборони та транспорту, а також віце-президента ВАТ "РЗ" і керівників місцевих органів влади, на якому обговоримо поточний стан і перебіг робіт на цьому об'єкті", - сказав Булгаков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!