"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Tesla подвоїть виробництво авто в Європі

Субота, 26 вересня 2015, 12:32

Американський виробник електромобілів Tesla Motors розширив виробництво своїх автомобілів на заводі у голландському місті Тілбург за допомогою нової складальної лінії.

Про це пише "Слон" з посиланням на видання CAR magazine.

За допомогою розширення свого підприємства компанія планує збільшити продажі на континенті і довести виробництво автомобілів до півмільйона на рік по всьому світу до 2020 року. Завдяки новій складальній лінії обсяг виробництва машин зросте з 200 до 450 одиниць на тиждень.

Машинокомплекти доставлятимуться з заводу у Фрімонті, штат Каліфорнія. У Тілбурзі на автомобілі будуть встановлювати силові установки, комплекти батарей і задні підрамники.

Реклама:

Глава Tesla Елон Маск повідомив про готовність розглянути можливість відкриття інших європейських заводів на початку 2016 року.

Американська компанія Tesla Motors заснована в 2003 році як розробник і виробник електромобілів і технологій, пов'язаних з ними.

Крім електромобілів, компанія за власною технологією виробляє батареї і електродвигуни та продає іншим автомобільним компаніям, зокрема - Toyota і Daimler.

За підрахунками аналітиків, більше половини продажів Tesla припадає на США, близько 30% - Європу і трохи більше 10% - Китай, який, тим не менш, називають найперспективнішим ринком для компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!