Садовий запросив до Львова IT-шників, які бояться "людей в погонах"

Середа, 23 вересня 2015, 18:06

Мер Львова Андрій Садовий запропонував українським IT-шникам, які бояться чисельних перевірок правоохоронців, переїжджати до Львова.

Про це міський голова Львова написав на своїй сторінці в Facebook.

"Враховуючи численні "маскі-шоу" проти ІТ-фірм в українських містах запрошую всіх, кому страшно і некомфортно вести цей бізнес у себе, переїжджати до Львова", - написав Садовий.

У своєму зверненні він пообіцяв допомогти з переведенням бізнесу, оформленням необхідних документів, пошуком офісних приміщень, житла для працівників і т.д.

Реклама:

Також він пообіцяв "допомогу Львівської міської ради та міського ІТ-Кластеру у захисті від нездорової уваги "людей в погонах".

Welcome to Lviv! Враховуючи численні "маскі-шоу" проти ІТ-фірм в українських містах запрошую всіх, кому страшно і неко...

Posted by Андрій Садовий on 23 сентября 2015 г.

Як відомо, на початку вересня СБУ прийшла з обшуком в дніпропетровський офіс Luxoft, а в липні прокуратура проводила обшук в харківському офісі компанії Plarium.

Цього тижня в харківські офіси компаній NIX Solutions та міжнародної аутсорс-компанії Intego також навідалися силовики.

А наприкінці минулого тижня обшук відбувся в офісі Divan.TV. Під час слідчих дій, за даними компанії, були вилучені два сервери, оргтехніка та 18 ноутбуків, у тому числі - особистих комп'ютерів співробітників.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: