Американці допоможуть модернізувати "Хаммери" для українських військових

Середа, 23 вересня 2015, 11:15

Державний концерн "Укроборонпром" підписав договір з американською компанією "Textron" щодо модернізації машин HMMWVs "Хамві" для українських військових.

Підписання договору відбулося в рамках міжнародної виставки "Зброя та безпека-2015" у Києві 22 вересня, пише "УНІАН".

"Згідно з домовленостями, підприємства "Укроборонпрому" будуть співпрацювати з американською компанією "Textron" у сфері виробництва важкої броньованої техніки. Зокрема, відбулися переговори щодо глибокої модернізації машин HMMWVs "Хамві" саме для української армії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі також повідомили, що під час виставки була досягнута домовленість про співпрацю між ДП "Антонов", що входить до складу концерну "Укроборонпром", і польською компанією "WB Electronics".

Реклама:

Згідно з підписаним меморандумом, Україна буде використовувати технології польської компанії в розробці нового тактичного безпілотного авіаційного комплексу для ЗСУ.

Як повідомлялося, наприкінці березня в Україну прибула партія з 10 військових автомобілів "Хаммер", наданих в якості військової підтримки з боку США, а пізніше, в липні, прибула ще одна партія з 100 автомобілів.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: