"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Грузинський авторинок "ПриватБанку" не знайшов покупця - ЗМІ

Понеділок, 21 вересня 2015, 10:10

Непрофільний актив в Грузії "ПриваБанк" - майновий комплекс авторинку в Руставі "AutoPapa", який місяць тому вдруге був виставлений на електронний аукціон, знову не знайшов покупця.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на грузинські ЗМІ.

У порівнянні з попереднім аукціоном, який був оголошений в липні, початкова (мінімальна) вартість винесеного на продаж всього майнового комплексу була знижена на 3,02 мільйона доларів - до 26,98 млн доларів, а крок аукціону скорочений у 5 разів - до 20 тис доларів.

"Тим не менше, охочих придбати авторинок "AutoPapa" знову не виявилося", - йдеться у повідомленнях ЗМІ.

Реклама:

На торги, як і в перший раз, були виставлені 100% -ві частки в ТОВ "Мікадо-Грузія" (земельна ділянка і розміщені на ній будівлі та споруди), ТОВ "Руставський авторинок" (комерційний об'єкт і компанія по управлінню ним), ТОВ "Руставі-термінал плюс" (операційне управління митною зоною), ТОВ "Руставі-комфорт" "(готель і об'єкти громадського харчування).

При цьому покупцям пропонувалися різні варіанти.

Як заявляв раніше гендиректор групи "Руставський авторинок AutoPapa" Євген Устинов, "ми розглядаємо всі можливі варіанти - як продаж часткою компанії, якщо це буде нам вигідно, так і повне відчуження об'єкта".

За його словами, рішення "ПриватБанку виставити на аукціон свій непрофільний актив в Грузії обумовлено тим, що банк планує сконцентруватися тільки на своїй основній діяльності, як в Україні, так і за її межами.

Раніше повідомлялося, що в лютому 2015 Банк Грузії, найбільший комерційний банк країни, завершив купівлю 100% акціонерного капіталу грузинського "ПриватБанку", дочірньої структури українського "ПриватБанку. Вартість покупки склала 45,6 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: