"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап GitLab залучив 4 мільйони від фонду Khosla Ventures

П'ятниця, 18 вересня 2015, 09:50

Відомий opensource-стартап GitLab, заснований харків'янином Дмитром Запорожцем, отримав 4 мільйони доларів від фонду Khosla Ventures.

Про це пише Аin.ua.

Співзасновник і СЕО сервісу голландець СІТС Сейбрандей підтвердив редакції факт угоди.

"Це правда, що ми отримуємо 4 млн дол від Khosla, але умов не розкриваємо. Гроші підуть на розвиток продукту, розвиток продажів і розширення на глобальні ринки", - розповів він.

Реклама:

Також компанія оголосила про реліз версії продукту GitLab 8.0, який відбудеться 22 вересня, пише видання.

 

Згідно із повідомленням, нова версія буде займати 50% менше місця на диску, отримає поліпшену навігацію і інтерфейс, функцію "Відповісти по email", continuous integration (CI) і багато іншого.

GitLab - це opensource-рішення для хостингу Git-репозиторіїв, багато в чому схожа на GitHub, але орієнтоване насамперед на бізнес.

На сьогодні компанія пропонує три продукти: Community Edition (core-платформа по opensource-ліцензії), GitLab.com (безкоштовна SaaS-версія з необмеженими приватними репозиторіями) і Enterprise Edition (преміум-версія Git-платформи, доступна за передплатою).

Працюючи над стартапом, засновники мріяли, щоб GitLab став основним рішенням для розробників, щоб вони могли створювати продукти краще і швидше, працюючи спільно.

Серед клієнтів GitLab близько 100000 компаній і організацій, у тому числі - NASA, CERN, Alibaba, SpaceX, O'Reilly, IBM, Expedia.

Як відомо, раніше GitLab отримав 1,5 мільйона доларів від фонду Sound Ventures Ештона Катчера.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: