Пивоварський розповів, коли відбудеться конкурс на главу "Укрзалізниці"

Четвер, 6 серпня 2015, 11:04

Конкурсний відбір на посаду голови Державної адміністрації залізничного транспорту України пройде після її корпоратизації.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський в ході зустрічі з журналістами в середу ввечері, передає "Інтерфакс-Україна".

"Конкурс на главу "Укрзалізниці" проведемо відразу, як тільки корпоратизуємося", - зазначив він.

Говорячи про конкурси з відбору глав морських портів, міністр додав, що вони проводитимуться відразу, як тільки будуть закінчуватися контракти з нинішніми їх керівниками. За словами міністра, найближчим буде конкурс з відбору глави Маріупольського морського торгового порту.

Реклама:

Нагадаємо, 8 липня Мінінфраструктури призначило виконувачем обов'язків генерального директора Держадміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця" Олександра Завгороднього замість Максима Бланка.

Як відомо, УП напередодні писала, що на родичів голови УЗ Олександра Завгороднього зареєстровані фірми, які отримували підряди від Придніпровської залізниці, коли він обіймав на ній керівні посади.

Як вдалося з'ясувати, директора фірми "А.С. Інжиніринг Груп" і "Сферастрой Інвест", оформлені на сина і брата Завгороднього, активно працювали з Придніпровською дорогою.

Перевірка КРУ виявила, що підрядник завищував ціни на роботи. Тоді Завгородній займав на Придніпровській дорозі посади головного інженера та першого заступника начальника.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: