"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Захист урядового порталу від Ddos-атак коштуватиме півмільйона

Вівторок, 4 серпня 2015, 09:36

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів у липні уклав низку угод на послуги поліграфії та щодо підтримки інформаційних систем та оргтехніки на загальну суму 3,15 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

ТОВ "ІТ-інтегратор" отримає 453 тисяч гривень за послуги захисту Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади від Ddos-атак та 160 тисяч гривень за ліцензію на програмний комплекс антивірусного захисту на 850 робочих станцій та серверів.

Супроводження Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади за 250 тисяч гривень забезпечить ТОВ "Софтлайн ІТ". Ще 300 тисяч гривень ця ж фірма отримає за супроводження Єдиної інформаційно-аналітичної системи Секретаріату Кабінету міністрів.

Реклама:

ТОВ "РДТЕХ" отримає 768 тисяч гривень за техпідтирмку промсистеми керування базами даних "Oracle", ТОВ "МККУ-мережі" за 70 тисяч гривень супроводжуватиме систему "Кадри Секретаріату Кабінету міністрів".

ТОВ "ВС технолоджі" отримає 645 тисяч гривень на заправку старих та поставку нових картриджів для принтерів. Найдорожче коштували нові картриджі для Xerox Phaser 6360 - від 10 318 до 11 350 гривень за штуку.

Ще 505 тисяч гривень розділили ТОВ "Інпрес" і ТОВ "Мій офіс" на 93 тисячі конвертів та різноманітні бланки.

З конвертів найдорожче коштує 2,22 гривні конверт з розширенням "Урядовий", крафт-папір з друком, клапан відкриття з правого боку. Конверт без розширення "Урядовий" для облдержадміністрацій коштує 96 копійок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: