"Ощадбанк" обслуговуватиме громадян логістичних центрів в АТО

Неділя, 30 серпня 2015, 12:26

На території гуманітарно-логістичних центрів, які діятимуть в Донецькій і Луганській областях, громадян України будуть обслуговувати працівники відділень "Ощадбанку".

Про це заявив в.о. начальника філії - Донецького обласного управління АТ "Ощадбанк" Олег Астапов, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

"Наш банк сьогодні взяв на себе величезну соціальну місію. Таких проектів буде кілька в Донецькій і Луганській областях. У таких мобільних броньованих відділеннях видаватимуть пенсії, зарплати, інші соціальні виплати", - підкреслив він.

Крім того, за його словами, також тут можна буде обміняти валюту, здійснити банківські операції, які проводять відділення на підконтрольній України території.

Реклама:

"Ми плануємо, за інформацією облдержадміністрації, пропускати в день до 5000 чоловік. Якщо виникне необхідність, можемо збільшити пропускну здатність, у нас достатньо для цього ресурсів", - підкреслив він.

Астапов підтвердив, що всі працівники "Ощадбанку" проінструктовані, як діяти під час можливого обстрілу території.

"Тут є укриття спеціальні. Наше броньоване відділення має ступені захисту. У ньому зможе сховатися і певна кількість клієнтів, якщо виникне така необхідність", - зазначив банкір.

Як відомо, 28 серпня у районі КПВВ "Зайцеве" відкрився перший логістичний центр для жителів тимчасово окупованих територій Донбасу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: