"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Саакашвілі: створюємо у МВС спецпідрозділ для боротьби з корупціонерами

П'ятниця, 28 серпня 2015, 13:25

У структурі управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області створять спеціальний підрозділ, який займеться корупцією в обласній адміністрації та міліції.

Про це повідомив глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, коментуючи схоплення на хабарі керівника одеської міліції.

"Проблема по всій країні, але в Одесі міліція реально перетворилася на добре організований кримінальний синдикат, який займається кришуванням, рйдерством… Із цим треба закінчувати", - сказав він.

"На мій погляд, їх (міліціонерів) треба повністю розпустити й по-новому організувати, а на цьому етапі, разом із Арсеном Аваковим ми створюємо спеціальний підрозділ усередині МВС, співробітників якого відберемо ретельно й вони займуться корупцією всередині адміністрації й міліції", - заявив Саакашвілі.

Реклама:

"А поки ми повинні продовжити арешти не лише стрілочників, але, як було вже у випадку з військкомом області й головою УВС учора, високих посадових осіб. У тому числі й в обласній адміністрації слід провести таку ж чистку", - додав він.

Напередодні, 27 серпня, начальника Одеського міського управління міліції затримали під час отримання хабара в 20 тисяч доларів.
Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!