"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Державіаслужба видала авіакомпаніям нові призначення

Четвер, 27 серпня 2015, 14:56

Комісія Державіаслужби України з розгляду прав на використання повітряних ліній 27 серпня розглянула заявки авіакомпаній на маршрути.

Про це пише "Дело".

Так, авіакомпанії "Дарт" комісією рекомендовано видати призначення на чартери Київ - Тель-Авів, Одеса - Тель-Авів і Вінниця - Тель-Авів.

Останнє призначення видали на період єврейського Нового року, а також на систематичні чартери за маршрутами Київ - Хургада і Київ - Шарм-Ель-Шейх.

Реклама:

Компанії "Дніпроавіа" також дозволили використовувати чартери на період святкування єврейського Нового року за трьома вищевказаним маршрутами.

Крім того, "Дніпроавіа" може почати виконувати регулярні рейси Івано-Франківськ - Стамбул, Дніпропетровськ - Франкфурт, Мюнхен, Берлін. Комісія також рекомендувала збільшити частоти "Дніпроавіа" на маршруті Москва - Дніпропетровськ з 14 до 21 рейсів.

Авіакомпанії Yanair рекомендовано видати призначення на чартери на період святкування єврейського Нового року на маршрут Одеса - Тель-Авів і право на регулярні рейси Одеса - Бухарест і Одеса - Кишинів.

Авіакомпанія "Роза Вітрів" отримала призначення на регулярні з Києва до Бангкока, Тенеріфе, Дубровник, Коломбо з Дніпропетровська, Львова та Києва в Дубай, з Харкова до Барселони і зі Львова до Ларнаки.

Як пише видання, МАУ видали дозвіл на виконання чартерів Вінниця - Телль-Авів, а також на ряд чартерів: з Києва, Харкова, Одеси, Львова Запоріжжя в Шарм-ель-Шейх, Хургаду, а також з Києва до Анталії, Кітіллу, Каяні , Ла-Роману, Попрад, Аліканте, Ейлат.

Також МАУ спільно з "Розою Вітрів" зможуть виконувати рейс Київ-Гоа (Індія) "Роза вітрів" при позитивному результаті зможе літати 2 рази на тиждень, МАУ 1 раз на тиждень.

Авіакомпанії UM Air і "Браво" планується видати призначення на маршрути для регулярних перевезень на маршрутах Київ-Копенгаген, Київ-Ларнака і Київ-Стокгольм.

Також "Браво" рекомендується літати на маршруті Київ-Лондон, Київ - Штутгарт, Київ - Ганновер і Київ - Кельн.

Комісія Державіаслужби рекомендувала видати авіакомпанії "Атласджет України" призначення на маршрут Львів-Неаполь, "Дніпроавіа" - Івано-Франківськ-Болонья та Львів-Болонья, UM Air - Київ-Неаполь і Київ-Болонья, "Браво" - Київ-Неаполь і Київ -Болонья, МАУ - Київ-Венеція і Львів-Болонья.

Також комісія не проголосувала позитивно по пункту визначення двох частот для МАУ за маршрутом Львів-Неаполь.

Глава Державіаслужби Денис Антонюк раніше заявляв, що авіаперевізники повинні будуть роз'яснити відсутність польотів згідно з раніше виданими призначеннями, інакше останні будуть також анульовані.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: