Витрати на дороги в окупованому Криму визнали завищеними втричі

Субота, 22 серпня 2015, 14:33

"Управління Слідчого комітету Росії по Республіці Крим" порушило кримінальну справу проти співробітників "Служби автомобільних доріг Республіки Крим".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як наголошується кримінальну справу, порушено за ознаками злочину, передбаченого ст. 293 КК РФ (недбалість посадових осіб, що спричинила заподіяння великого збитку).

"За даними слідства, в результаті недбалості посадових осіб "Служби автомобільних доріг Республіки Крим" при укладанні державного контракту на розробку проектів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування на території Криму передбачено фактичне його виконання субпідрядними організаціями", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Відомство зазначає, що розрахунок кошторисної вартості відповідних робіт проведений субпідрядними організаціями в завищеному розмірі, який майже в три рази перевищує їх фактичну вартість.

"Крім того, за фактами шахрайства зазначеними субпідрядними організаціями в особливо великому розмірі порушено ще дві кримінальні справи", - повідомляє прес-служба.

"На даний час вказані кримінальні справи об'єднані в одне виробництво, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєних злочинів", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!