Автоімпортери кажуть, що Мінфін з ними не радився щодо податку на авто

П'ятниця, 21 серпня 2015, 09:35

Міністерство фінансів не залучало громадськість і бізнес асоціації до роботи над податковою реформою, яка передбачає введення податку на авто не старше 5 років.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко.

За його словами, на сайті Мінфіну зазначається, що до роботи над проектом податкової реформи, яка передбачає нові податки на авто не старше 5 років "були залучені" громадськість і бізнес асоціації.

"Я вже обдзвонив керівників 18 бізнес асоціацій і вони підтвердили, що їх не тільки "не залучали", але навіть не інформували про нововведення", - сказав Назаренко.

Реклама:

Моя мама говорила:" Брехнею світ обійдеш, але назад не вернешся! ". На сайте Минфина говорится , что к работе по проекту...

Posted by Олег Назаренко on 20 августа 2015 г.

"Я офіційно заявляю, що Всеукраїнську асоціацію автомобільних імпортерів і дилерів, яка включає в себе 528 підприємств ніхто до роботи над цим проектом не залучав і ніхто навіть не інформував про нововведення", - написав гендиректор ВААІД.

"Вони навіть в порушення Закону не вивісили на сайті проект для громадського обговорення. А за словами Олени Макєєвої, автовласники "з розумінням" поставилися до нового податку", - зазначив він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!