Продажі iPhone 6S і iPhone 6S Plus почнуться 18 вересня

Середа, 19 серпня 2015, 09:12

Продажі нових смартфонів iPhone 6S і iPhone 6S Plus почнуться 18 вересня.

Про це повідомляє видання Forbes.

Видання зазначає, що вони стануть доступні в США, Японії, Німеччини та Великобританії. Дані про старт продажів були отримані завдяки витоку інформації з британського підрозділу оператора стільникового зв'язку Vodafone.

Перші чутки про смартфони Apple наступного покоління з'явилися в мережі 13 травня. Як повідомлялося, новинки, імовірно, обзаведуться підтримкою технології Force Touch, отримають більш потужну камеру і ще кілька функціональних нововведень.

Реклама:

За даними авторитетного джерела в KGI Securities, розміри екранів залишаться такими ж, як і в iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Діагоналі - 4,7 і 5,5 дюймів. А ось спектр кольорів корпусу поповниться "рожевим золотом".

Шосте покоління своїх смартфонів Apple представила 9 вересня, а продажі пристроїв почалися в США, Австралії, Великобританії, Німеччини, Гонконгу, Канаді, Пуерто-Ріко, Сінгапурі, Франції та Японії 19 вересня.

За перші три дні після виходу iPhone 6 і iPhone 6 Plus в продаж в країнах першої хвилі Apple реалізовала більше 10 мільйонів смартфонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: