Відео-сервіс MEGOGO запускає власні телеканали

Четвер, 30 липня 2015, 13:53

Найбільший відео-сервіс MEGOGO розширює лінійку ТВ-продуктів і запускає власні інтерактивні канали.

Про це йдеться у прес-релізі MEGOGO.

"За більш ніж 3,5 роки роботи онлайн-кінотеатр MEGOGO накопичив істотну медіатеку і ретельно вивчив потреби аудиторії, якої на сьогодні налічується близько 32 млн унікальних користувачів на місяць", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, інтерактивні канали MEGOGO виглядають як звичайні телеканали, тільки в їхній програмі передач прямо зараз можна подивитися будь-який фільм або телепередачу з програмної сітки, адже він вже збережений в бібліотеці відео-сервісу.

Реклама:

"Канали MEGOGO - це, по факту, плейлисти з VOD-контенту, завдання яких - вирішити проблему вибору контенту - користувач просто вибирає один з тематичних каналів, а вже там точно щось цікаве і, що важливо, в HD-якості, що рідкість для класичного телебачення", - розкриває задум директор з маркетингу MEGOGO Іван Шестаков.

На першому етапі MEGOGO представив 8 каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

"Надалі кількість інтерактивних каналів зросте. Вже найближчим часом з'явиться п'ять телеканалів додатково, у тому числі з серіальним, дитячим та новинним контентом", - йдеться у прес-релізі.

Зокрема, розробники планують охопити аудиторію "поза телевізором", молоде покоління, яке практично не дивиться телевізійні ефіри і весь відео-контент споживає виключно в інтернеті.

"Першими доступ до інтерактивних каналів MEGOGO отримали власники телевізорів LG Smart TV і всі користувачі веб-версії платформи. Проте вже в найкоротші терміни інноваційний сервіс буде відкритий для користувачів смартфонів і планшетів і найближчим часом - усіх брендів "розумних" телевізорів та інших пристроїв", - зазначає прес-служба.

MEGOGO - мультиекранний сервіс і перший легальний онлайн-кінотеатр, який відкрився в 15 країнах пострадянського простору. Працює з листопада 2011 року. В кінці 2012 року став доступний у всьому світі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!