"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прибуток Nokia зменшився в 4,3 разу

Четвер, 30 липня 2015, 10:35

Прибуток фінської Nokia Corp., одного з найбільших у світі виробників телекомунікаційного обладнання, за підсумками першого півріччя 2015 року зменшився в 4,3 разу, до 526 мільйонів євро.

Про це йдеться у звітності компанії, передають "РИА Новости".

Прибуток в перерахунку на акцію становив 0,14 євро проти 0,54 євро за акцію за перше півріччя 2014 року. Обсяг продажів компанії за підсумками січня-червня становив 6,405 мільярда євро, що на 14% більше показника за аналогічний період 2014 року.

Квартальний прибуток становив 348 млн євро, опустившись в річному вираженні в 7,2 разу. Розбавлений прибуток на одну акцію компанії становив 0,09 євро проти прибутку в 0,61 євро на акцію роком раніше. Виручка Nokia збільшилася на 9% і становила 3,209 мільярда євро.

Реклама:

"Nokia показала сильні результати у другому кварталі. Ми як і раніше вкрай зосереджені на зниженні витрат і підвищенні ефективності для пом'якшення впливу ринкових умов", - наводяться в релізі слова президента і генерального директора компанії Раджива Сурі.

Nokia - фінська транснаціональна компанія, виробник телекомунікаційного обладнання для мобільних, фіксованих, широкосмугових і IP-мереж, розробник картографічного сервісу here.com.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: