Російські "АвтоВАЗ" і "GM-АвтоВАЗ" призупинили роботу

Понеділок, 27 липня 2015, 09:52

ВАТ "АвтоВАЗ" і "GM-АвтоВАЗ" відправили співробітників у корпоративну відпустку, яка триватиме з 27 липня до 16 серпня.

Про це повідомили "Інтерфаксу" у прес-службах компаній.

"17 серпня завод повернеться до роботи у звичайному режимі", - зазначив представник "АвтоВАЗу". Цього дня планує відновити роботу і завод "GM-АвтоВАЗ".

Як раніше повідомляв "Інтерфаксу" представник "GM-АвтоВАЗ", на час зупинки конвеєра на підприємстві проводитиметься профілактичне обслуговування обладнання.

Реклама:

У свою чергу голова офіційної профспілки "АвтоВАЗу" Сергій Зайцев повідомляв, що на підприємстві під час відпустки будуть задіяні служби, пов'язані з ремонтом, обслуговуванням і підтримкою працездатності обладнання, а також служби, пов'язані з розробкою проектів, зокрема Lada Vesta і "ada X-ray.

Корпоративну відпустку на підприємствах було введено влітку 2014 року з урахуванням досвіду різних підприємств автомобілебудування.

У 2015 році обидва підприємства зупиняли конвеєр із 31 грудня до 18 січня у зв'язку з новорічними святами і тижневою корпоративною відпусткою.

У травні керівництво підприємств оголосило на додаток до травневих свят чотири дні канікул, через що "АвтоВАЗ" і "GM-АвтоВАЗ" не працювали з 1 до 11 травня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: