Forbes назвав найбагатших російських знаменитостей

Четвер, 23 липня 2015, 10:53

28-річна російська тенісистка Марія Шарапова третій рік поспіль лідирує в рейтингу російських знаменитостей за версією Forbes.

З минулого року дохід тенісистки зріс з 24,4 млн, до 29,7 млн доларів.

Друге місце в рейтингу зайняв співак Філіп Кіркоров, чий дохід становить 10,4 млн доларів, третє - співак Григорій Лепс з доходом 12,2 млн доларів.

П'ятірку замикають хокеїст Олександр Овечкін з доходом 12 млн доларів і журналістка Ксенія Собчак з доходом 1,2 млн доларів.

Реклама:

За ними слідують режисер Микита Міхалков, чий річний дохід становив 0,4 млн дол, а також хокеїст Євгеній Малкін з доходом 9,9 млн доларів.

Співачка Поліна Гагаріна вперше з'явилася в рейтингу на восьмій сходинці з доходом 1,7 млн дол. Замикають десятку співаки Микола Басков з доходом 7,4 млн доларів і Діма Білан (дохід - 3,8 млн).

У минулому році друге місце в рейтингу зайняв Овечкін, третє дісталося Лепсу, а четверте посів диригент Валерій Гергієв. П'ятірку замикав Кіркоров.

Сукупний дохід 50 акторів, співаків, музикантів, режисерів і спортсменів з 1 червня 2014 по 31 травня 2015 становив 174 млн доларів. За даними журналу, падіння становило 24%.

Курс рубля впав за рік на 34%, так що рублеві доходи знаменитостей трохи виросли.

Однак ця тенденція не торкнулася спортсменів, виступаючих за межами Росії.

РБК

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: