"Ощадбанк" обрав захисників ЮКОСу у спорі проти Росії

Вівторок, 21 липня 2015, 10:36

Юридична фірма Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP  - світовий лідер з вирішення міжнародних спорів - буде представляти "Ощадбанк" у спорі проти Росії, що пов’язаний із втратою інвестицій у Криму.

Про це заявив голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний.

"Ми обіцяли, що будемо з найкращими. Наразі з нами люди, які були безпосередніми учасниками та архітекторами перемоги ЮКОСу в суперечці з РФ. Це найбільш успішна компанія, професіоналізм якої підтверджений девятьма позитивними судовими рішеннями з десяти. Отже, в арбітраж ми підемо з сильною командою, яка має досвід перемог у спорах з Росією", - заявив Пишний.

Квінн Емануель (Quinn Emanuel) по праву вважається видатною фірмою, що спеціалізується винятково на найбільших, найскладніших та найвідповідальніших спорах.

Реклама:

Маючи 18 офісів по всьому світу та більш ніж 700 юристів, що сконцентровані виключно на роботі зі спорами, Квінн Емануель досягла успіху приблизно у 90% випадків усіх заключних слухань, вигравши для своїх клієнтів більш ніж 28 млрд доларів за результатами судових рішень та мирових угод тільки протягом двох останніх років.

Квінн Емануель практикує виключно спори та визнана в них найкращою.

Арбітражна практика Квінн Емануель з інвестиційних договорів є винятковою.

Партнери фірми працювали над сотнями арбітражних розглядів за інвестиційними угодами як проти, так і від імені та за дорученням держав. 

Вони є лідерами у своїй галузі і брали участь в арбітражних розглядах проти держав по всьому світу, з особливим  фокусом  на країнах СНД. Маючи потужний резерв висококваліфікованих спеціалістів, Квінн Емануель зібрала видатну команду, щоб представляти "Ощадбанк".

Нагадаємо, що 8 липня 2015 року "Ощадбанк" направив офіційне письмове повідомлення до уповноважених представників РФ щодо претензій, які випливають з незаконного поводження з інвестиціями, що належать"Ощадбанку" в Криму.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!