Компанія Григоришина продала чернігівським енергетикам бетону на 11 мільйонів

Субота, 18 липня 2015, 11:06

ПАТ "Чернігівобленерго" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Проматом" на постачання бетонних виробів на суму 11,12 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено бетонні опори на ЛЕП двох видів - СВ-10,5 (392 шт) і СВ-9,5 (4 641 шт), при цьому ціни на окремі типи опор станом на публікацію результатів закупівлі на "ВДЗ" не оприлюднені.

ТОВ "Проматом" входить до групи компаній Григоришина: вона була заснована фірмою "Energy Standard Group S.A." Григоришина, згодом власність переоформили на три кіпрські компанії: "Кінтук холдінг лімітед", "Мораіс інвестментс лімітед" і "Рафтена трейдінг лімітед".

Реклама:

"Проматом" відомий тим, що розігрує тендери із іншими фірмами, також пов’язаними із Григоришином та самим "Проматомом" через власників-нерезидентів (14 млн грн. на лічильниках і 33 млн грн. на ремонтних роботах для Вінницького обленерго).

Єдиним конкурентом фірми на торгах було ТОВ "Стілм" (смт.Власівка, Кіровоградська обл.) Сергія Короля, фірма тендерів раніше не вигравала.

Разом з тим Король також є міноритарним співвласником приписаного в тому ж селищі ТОВ "Об`єднання Дніпроенергобудпром".

Загалом його власниками є низка фізосіб, найбільшу окрему частку статутного капіталу у розмірі 25% має директор Іван Марон,депутат Кіровоградської облради, обраний від Партії регіонів, наразі позафракційний.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: