Екс-міністр Ставицький жаліється, що не заробив на власний будинок

П'ятниця, 17 липня 2015, 13:16

Екс-міністр міністерства енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявив, що живе в Ізраїлі на орендованій квартирі.

Про це він розповів в інтерв'ю "Четвертій владі".

За словами Ставицького, він знаходитися і живе в Ізраїлі.

Відповідаючи на питання про житло він заявив, що живе на орендованій квартирі.

Реклама:

"Ні, я не заробив стільки грошей, щоб мати свій будинок. Ми знімаємо хорошу квартиру. У нас сім'я, можна сказати, середня для Ізраїлю. Тому що в основному єврейські родини великі. Але у нас двоє дітей: старший син і молодший син. Молодший ходить в школу тут. Нещодавно народився онук", - розповів Ставицький.

Крім того, за словами екс-міністра, в Ізраїлі він продає свої мізки і працює за наймом.

"Не зовсім бізнес. Я продаю свої мізки, працюю за наймом. Займаємося ІТ-технологіями в енергетичній сфері. Якщо більш конкретно: ми зараз працюємо над виробництвом синтетичного палива з природного газу. Проект досить цікавий, у нас хороша група фахівців, я не один", - відповів він.

Також, відповідаючи на питання про майно, житло, машини, він зазначив, що все є в деклараціях.

Що стосується майна в Україні, то Ставицький заявив: "Частину продали. У нас абсолютно всі члени сім'ї - легітимні люди".

Як відомо, після втечі Ставицького з України у нього провели обшук і вилучили колекцію наддорогих годинників, діаманти, злитки золота та 5 мільйонів доларів готівки.

Ставицький був оголошений у міжнародний розшук по лінії Інтерполу.

Крім того, як писав у своєму блозі Сергій Лещенко, у листопаді Ставицький став громадянином Ізраїлю і змінив прізвище на Розенберг.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: