В "Укрзалізниці" пояснили, з чим пов'язаний обшук в офісі компанії

Четвер, 16 липня 2015, 11:03

Слідчі дії правоохоронців та обшук в Укрзалізниці пов’язані із розслідуванням факту зловживання у постачанні електроенергії.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

"Спільна група Головного слідчого управління Генпрокуратури та підрозділу МВС Києва та області 15 липня 2015 року здійснює обшук в "Укрзалізниці" у низці департаментів, службовому кабінеті одного із радників гендиректора та керівництва Департаменту електрифікації та електропостачання, відповідно до ухвали Печерського районного суду", - йдеться у прес-релізі.

Як наголошується, ці дії проводяться у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні від 25 червня цього року за фактом зловживань під час здійснення постачання електроенергії за нерегульованими тарифами.

Реклама:

"Слідчі дії правоохоронців жодним чином не пов’язані з діяльністю нового очільника залізничної галузі, який призначений 7 липня поточного року - після порушення даного кримінального провадження", - повідомляє компанія.

Раніше повідомлялося, що у четвер вранці на декількох поверхах центрального офісу Адміністрації залізничного транспорту почалися обшуки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!