У Кернеса замовили реконструкцію трамвайного переїзду за 9 мільйонів

Субота, 11 липня 2015, 15:35

Департамент інфраструктури Харківської міської ради 7 липня уклав угоду з ТОВ "ВСП Констракшн" щодо реконструкції трамвайного переїзду проспект Перемоги - проспект Людвіга Свободи.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як наголошується, вартість угоди становить 9,20 млн гривень. Роботи заплановані на 2015-2016 роки коштом місцевого бюджету.

Протяжність трамвайної колії - 108 м. Реконструкція передбачає демонтаж старих рейкових колій та розробку котловану. Передбачено влаштування двошарової основи з щебеню фракції 20-40мм товщиною 350мм та шару з гранвідсіву товщиною 50мм під плити з готовими рейковими каналами.

Реклама:

Після монтажу залізобетонних плит заливається шар бетону товщиною 70мм. На підходах мають провести відновлення трамвайної колії.

"ВСП Констракшн" належить Ользі та Миколі Чепуркам з Комсомольська Полтавської області, а також Даніїлу Сінгуцькому та Дмитру Ільченку.

До лютого цього року директором "ВСП Констракшн" був Вадим Сінгуцький (батько Даніїла). Його тесть - Олександр Іоффе - був співзасновником ТОВ "Науково-виробниче об’єднання екологічних технологій" разом з Наталією Остапчук, дружиною екс-начальника ДП "Південна залізниця" Віктора Остапчука, який є народним депутатом і входить до групи Віталя Хомутинніка "Відродження".

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Українські технології будівництва" Максима Момота та Вікторії Хмирової.

Від початку цього року "ВСП Констракшн" вже отримало замовлень на ремонт трамвайних переїздів у Харкові на суму 51,61 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: